Digital marketing og kommunikationskonsulent, Denmark

Application deadline: 29. marts

Apply here
Home About us Career Digital marketing og kommunikationskonsulent, Denmark

Digital marketing og kommunikationskonsulent

Vil du stå i spidsen for Image Branding og kommunikation for en global kundekreds? Kan du skrive nærværende tekster og har du lyst til at lære endnu mere i et dedikeret og anerkendt softwarehus? 

Business Modeling Software

Som digital marketing og kommunikationskonsulent hos QualiWare vil du understøtte strategiske initiativer både internt og eksternt. Du kommer til at arbejde bredt i organisationen, for at indsamle relevant viden om hvad der rører sig på forskellige markeder i relation til vores systemer.

Dine arbejdsopgaver
Du indgår i marketingafdelingens daglige arbejde og vil varetage både interne og eksterne kommunikationsopgaver. Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Redigering og udarbejdelse af indhold til SoMe, hjemmeside, blogindlæg, nyhedsartikler og trykt materiale
  • Løbende arbejde og optimere synlighed med brug af Google Ads
  • Rådgivning til ledelse og marketing på baggrund af grundige seo-analyser
  • Kommunikation og Image Branding i relation til vores systemer for Enterprise Design
  • Løbende at orientere dig om, hvad der ”rører sig” inden for vores felt
  • Udarbejdelse af pressemateriale

Med stillingen følger projektkoordinering i forbindelse med udvalgte kommunikations- og marketingprojekter, herunder udvikling og deltagelse på forskellige danske og internationale events.

Støtte og rådgivning af dine kollegaer vil være en naturlig del af din rolle i forbindelse med digital marketing, kommunikationsspørgsmål, præsentationer, oplæg og udvikling af materiale.

Rejseaktivitet kan forekomme i begrænset omfang med både kunder og kollegaer rundt om i verden.

Din profil
Du kan dine marketing- og kommunikationsdiscipliner og er selvfølgelig helt opdateret på nye medier. Du evner hurtigt at kunne sætte dig ind i både vores og vores kunders forretninger, hvilket indebærer at du har en rigtig god forretningsforståelse og god strategisk indsigt.

For at få succes skal du være opsøgende og proaktiv af natur. Du etablerer hurtigt gode relationer til kollegaer på tværs af firmaets afdelinger i både ind og udland. Du skal trives med at være tovholder for flere samtidige projekter og følger altid opgaverne til dørs indenfor deadline – naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du har formentlig en uddannelse inden for digital marketing og kommunikation eller en anden baggrund, som kan overbevise os om dine færdigheder inden for dette felt. Du behøver ikke have en lang erhvervserfaring, men du skal kunne relatere dine erfaringer til de beskrevne opgaver. Hvis du samtidig har interesse for forretningsområdet eller IT-udvikling generelt, vil det være meget værdifuldt.

Du skriver ubesværet på engelsk. Du kommer i stor grad til at skabe vores kommunikation udadtil og går selvfølgelig derfor op i korrekt sprog og grammatik.

Behersker du flere sprog, vil det være en fordel.

Vi tilbyder
I denne stilling kan vi love dig et udfordrende og selvstændigt job med varierende online marketing og kommunikationsopgaver i et internationalt og ambitiøst softwarehus. Du bliver en del af vores marketing- og kommunikationsafdeling i en travl hverdag, hvor du vil være i bred dialog med mange af virksomhedens kollegaer.

Som ambitiøse fagspecialister opretholder vi en arbejdsom hverdag med fokus på et godt arbejdsmiljø, trivsel og udvikling af hver enkelte medarbejder.

Ansøg nu

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Kenneth Oldenburg på 29 72 74 64 eller keo@execute.dk.

Vil du søge stillingen, skal du sende din ansøgning snarest via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtaler og stillingen kan blive besat før ansøgningsfristen.

Rekrutteringsprocessen varetages af rekrutteringsbureaet Execute.dk.

Application deadline:
29. marts
Work Location:
Copenhagen, Denmark
Apply here