Application Architect & Lead Developer, Denmark

Apply here
Career About us QualiWare Application Architect & Lead Developer, Denmark

Application Architect & Lead Developer

Bliv vores nye Application Architect & Lead Developer. Med denne stilling ønsker vi at styrke vores udviklingsteam endnu mere og du kommer til at få en meget betydende rolle.

Hos QualiWare udvikler og sælger vi hver dag software, som benyttes over hele verden. Vi tilbyder markedet et omfattende system af modellerings-, ledelses- og dokumentationsprodukter, der fokuserer på at forbedre effektivitet, produktivitet, organisatorisk forandringsparathed og økonomiske gevinster.

Dit team
Du bliver en del af vores kompetente udviklingsteam, der løbende levere både nyudvikling, drift, og vedligehold på de mange systemer fra QualiWare. Med dig ombord består teamet i dag af en udviklingschef, som du refererer til og 11 udviklere, hvoraf 5 mand sidder i vores eget team i Ukraine.

Din arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i Farum nord for København.

Dit job
Du er selv en superstærk applikationsarkitekt med lyst til at skrive kode og er samtidig en solid lead developer, som kan drive den faglige udvikling af det danske udviklingsteam. Du får brug for det hele.

Du har det tekniske ansvar for at drive udviklingsprojekter i samarbejde med alle rollerne i et Scrum team. Som Application Architect vil du udarbejde og estimere projekter for nye løsningsdesigns.

Du er tryg ved fra start at blive tildelt det tekniske ansvar, og du vil i løbet af kort tid virke som både sparringspartner for chefarkitekt og udviklingschef samt fagligt fyrtårn overfor dine team-kollegaer i forhold til valg af arkitektur, løsningdesign og proces.

Opsummeret:

 • Udarbejde og estimere løsningsdesigns, sikre den tekniske kvalitet og drive udviklingsopgaver, samt stå for den tekniske afklaring og estimering af opgaver sammen med dine kolleger
 • Være det faglige fyrtårn, der både kan sparre, motivere og træde til, når det er nødvendigt for at nå i mål med opgaven samt udvikle potentialet i teamet
 • Deltage af udvikling af opgaver i teamet
 • Ansvar for leverancen og i stand til at agere sparringspartner i organisationen

Din baggrund
Du har formentlig en baggrund som Softwareingeniør fra DTU, Datalog fra DIKU eller lignende fra øvrige danske eller udenlandske universiteter.

Erfaringer og kompetencer:

 • Minimum fem års erfaring med softwareudvikling og med at drive et udviklingsteam fagligt fremad
 • Ekspertise i flere af følgende teknologier; Angular, JavaScript, TypeScript, Node.js
 • Solidt kendskab til design patterns og arkitektur
 • Erfaring med SOAP og/eller REST samt Databaser/SQL og gerne HTML5, CSS og Phyton
 • Erfaring med DevOps, Git, CI, Cloud løsninger (Docker, Azure)
 • Erfaring med Scrum og agile metoder
 • Flydende sproglige kompetencer i både dansk og engelsk – mundtligt såvel som skriftligt

Har du sat flueben ved det meste herover og kan du relatere til det fra dine nuværende og tidligere erfaringer? Hvis ja, så kom og tag handsken op sammen med os.

Om QualiWare
Med hovedsæde i Farum, Danmark har vi kollegaer og partnere i Danmark, Australien, Brasilien, Canada, England, Frankrig, Norge, Schweiz, Sverige, Sydafrika, Syd Korea, Ukraine og USA.

Virksomheden tilbyder en international arbejdsplads med frihed under ansvar, et højt fagligt niveau med gode kolleger i en hverdag med faglig og personlig udvikling. Hos QualiWare er der fokus på og respekt for forskellighed i kulturer, faglighed og ønsker til individuel udvikling. Vi opfordrer aktivt vores medarbejdere til at bidrage i hverdagen med egne ideer og tanker. Derudover tilbyder vi en række personalegoder som pension, sundhedsforsikring, kantineordning, fitnessrum, sociale arrangementer og meget andet.

Læs mere om os https://www.qualiware.com/

Yderligere information
Rekrutteringen gennemføres i samarbejde med rekrutteringsfirmaet Execute.dk. Din ansøgning og eventuelle henvendelse omkring stilling behandles fuldt fortrolig og du præsenteres ikke for QualiWare før du selv bekræfter dette.

Få mere at vide om jobbet ved at kontakte adm. direktør Kenneth Oldenburg fra Execute.dk enten på mail keo@execute.dk eller på telefon 29 72 74 64.

Send din ansøgning via følgende link til vores rekrutteringssystem, så hurtigt som muligt. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi synes vi er i mål med det rette match.

Application deadline:
Continuously hiring!
Work Location:
Copenhagen, Denmark
Apply here